De fysiske rammer hos Vega boliger og dagcenter

Vegas 10 boliger har adresse på Bryggervej 8, i udkanten af Helsinge.

Boligerne er opført i år 2000, og er beliggende i et relativt nybygget boligområde. I området er der både ejer og lejeboliger - det meste i 1-plan.

Vega boliger består af et stort hus med fælles hall/entre. Huset er delt op i to naturlige halvdele, hvori der er 5 lejligheder i hver ende af huset. Hver borger har egen lejlighed, som er på 42 m2, og indeholder stue med trinette, soveværelse, samt badeværelse. Til hver lejlighed er der et loftsrum, samt et udendørs skur. Der er desuden en mindre terrasse til hver bolig.

Boligerne har to fælles opholdsrum, bestående af opholdsstue, spisestue, køkken, og vaskerum/depot. Desuden er der to terrasser, hvor vi gerne opholder os i godt vejr, griller om aftenen osv.

Vega dagcenter er beliggende på Godhavnsvej 2 B, 3220 Tisvildeleje.

Beliggenheden er meget naturskøn, og Vega har en dejlig stor park med mange muligheder for udfoldelse af forskellige aktiviteter. Der er bålhus, fodboldbane, shelter, store græsarealer, frugttræer og bærbuske, blomsterbede, terrasser osv. som vi selv holder. Der er både skov og hav i umiddelbar nærhed, hvilket vi flittigt benytter os af.